Verander uw foto in ACG

Advertentie

Laatste Versie

Update
28 mrt. 2023
Google Play ID
Installaties
10.000.000+

App APKs

FacePlay APP

FacePlay - AI-kunstgenerator, één klik brengt je naar de droom van de tweedimensionale anime-wereld!
AI-technologie zal binnen enkele seconden snel digitale kunstwerken genereren. FacePlay biedt een breed scala aan kunststijlen waaruit u kunt kiezen, zoals puur gemengd, sexy kat, cyberpunk, sportjongenstijl enzovoort, evenals een verscheidenheid aan tekenfilmstijlen zoals duivel, anime, romantisch koppel, enz. u om te genieten van een rondleiding door de ACG-wereld!

「Anime dieren」
Wil je je huisdier meenemen naar de anime-wereld? Op FacePlay kan uw huisdier een stripfiguur of een mens zijn. Kom en maak een cartoonfoto met je huisdier!

「Anime spelen」
Of het nu gaat om anime, sport, puur, sexy kat, cyberpunk of zachte, demonische stijl, upload gewoon een foto, AI zou je helpen je eigen cartoonfoto te tekenen.

「Anime koppel」
Niet alleen zelfportretten of foto's van uw huisdieren, u kunt ook dubbele komische SE gebruiken met uw partner of vriend om een ​​prachtige anime-foto te maken en deze te gebruiken als uw avatar of telefoonachtergrond.

FacePlay-AI face-replaced, om een ​​van jullie in de metaverse te zien!
Met meer dan 3000 kostuumvideosjablonen kun je verschillende personages spelen en een geweldig leven leiden. Op FacePlay, om jezelf te ontmoeten in een parallelle wereld! Trouwsjablonen, sneeuwgezichten, 56 etnische exotische gebruiken, oude Han-kleding, de Chinese cheongsam, bloemenangst en geest, romantische bloemenzee ...... Wat je maar wilt, je kunt een gezichtsveranderende video maken met één tabblad. U kunt ook een dubbele sjabloon gebruiken met uw partner of vriend(in).

【Paarfoto】
Eén tabblad om Chinese of Westerse bruiloft HD-video te genereren, het is gemakkelijk om een ​​trouwvideo te maken die jou en je idool laat zien met slechts één van de foto's van je idool.

【Chinese Hanfu】
De prachtige Chinese Hanfu neemt je mee naar de oudheid en droomt van oude kostuums. Je kunt ook de romantiek van oude schoonheid voelen.

Servicevoorwaarden: https://static-ai.s3.amazonaws.com/FacePlay/TermsOfService.html
Privacybeleid: https://static-ai.s3.amazonaws.com/FacePlay/PrivacyPolicy.html

Zijn er functies die u graag in toekomstige versies van de toepassing zou willen zien? Aarzel niet om met ons te communiceren door te klikken op "Instellingen" - "feedback" in FacePlay.
Meer informatie