Wedden app.

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
14 okt. 2022
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
1.000+

Color Wiz APP

Privacybeleid

Dit privacybeleid beschrijft ons beleid en onze procedures met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw informatie wanneer u de service gebruikt en informeert u over uw privacyrechten en hoe de wet u beschermt.

Interpretatie en definities

Interpretatie

Woorden waarvan de beginletter een hoofdletter heeft, hebben gedefinieerde betekenissen onder de volgende voorwaarden.
De volgende definities hebben dezelfde betekenis, ongeacht of ze in het enkelvoud of meervoud voorkomen.

definities

Voor de doeleinden van dit privacybeleid:

U bedoelt de persoon die toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, of het bedrijf of een andere rechtspersoon namens wie een dergelijke persoon toegang heeft tot of gebruikmaakt van de Service, indien van toepassing.

Bedrijf (in deze overeenkomst "het bedrijf", "wij", "wij" of "onze" genoemd) verwijst naar colorwiz.shop.

Gelieerde onderneming betekent een entiteit die zeggenschap heeft over, wordt bestuurd door of onder gemeenschappelijke zeggenschap staat met een partij, waarbij "controle" het bezit betekent van 50% of meer van de aandelen, aandelenbelangen of andere effecten met stemrecht voor de verkiezing van bestuurders of andere administratieve autoriteit.

Account betekent een uniek account dat voor u is aangemaakt om toegang te krijgen tot onze Service of delen van onze Service.

Site verwijst naar colorwiz.shop, toegankelijk via https://colorwiz.shop

Service verwijst naar de Site.

Land verwijst naar: Uttar Pradesh, India

Serviceprovider betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die gegevens verwerkt namens het Bedrijf. Verwijst naar externe bedrijven of personen die in dienst zijn van het Bedrijf om de Service te faciliteren, de Service namens het Bedrijf te verlenen, services met betrekking tot de Service uit te voeren of het Bedrijf te helpen analyseren hoe de Service wordt gebruikt.

Sociale-mediaservice van derden verwijst naar elke website of sociale netwerksite waarmee een gebruiker kan inloggen of een account kan aanmaken om de service te gebruiken.

Persoonsgegevens zijn alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare persoon.

Cookies zijn kleine bestanden die door een website op uw computer, mobiele apparaat of een ander apparaat worden geplaatst en die de details van uw browsegeschiedenis op die website bevatten tussen het verschillende gebruik ervan.

Apparaat betekent elk apparaat dat toegang heeft tot de Service, zoals een computer, mobiele telefoon of digitale tablet.

Gebruiksgegevens verwijzen naar automatisch verzamelde gegevens die worden gegenereerd door het gebruik van de Dienst of de Dienstinfrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

Verzamelen en gebruiken van uw persoonsgegevens

Soorten gegevens verzameld

persoonlijke gegevens

Wanneer u onze Service gebruikt, kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren. Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

E-mailadres

Naam en achternaam

Telefoonnummer

Adres, staat, provincie, postcode, plaats

gebruiksgegevens

gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens worden automatisch verzameld bij het gebruik van de Dienst.
Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het internetprotocoladres van uw apparaat (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze Service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek. , tijd doorgebracht op deze pagina's, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.
Wanneer u toegang krijgt tot de Dienst op of via een mobiel apparaat, kunnen we automatisch bepaalde informatie verzamelen, inclusief maar niet beperkt tot het type mobiel apparaat dat u gebruikt, de unieke ID van uw mobiele apparaat, het IP-adres van uw mobiele apparaat, uw besturingssysteem, het type van de mobiele internetbrowser die u gebruikt, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.
We kunnen ook informatie verzamelen die uw browser verzendt wanneer u onze Service bezoekt of wanneer u toegang krijgt tot de Service via of via een mobiel apparaat.
Meer informatie