Thuistrainingen voor gewichtsverlies: fitnessuitdaging, maaltijdplanner en voedingsgids

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
7 apr. 2023
Ontwikkelaar
Installaties
10.000.000+

App APKs

FitCoach: Fitness Coach & Diet APP

Afvallen zonder stress! FitCoach is een fitness-app voor diegenen die een nieuwe actieve levensstijl willen beginnen, gezonde gewoonten willen ontwikkelen, gewicht willen verliezen, fit willen worden, strakker willen worden en zich geweldig willen voelen. Met onze 30-daagse fitnessplannen kun je gemakkelijk je levensstijl veranderen, je dieet aanpassen en effectief advies krijgen over de verzorging van je lichaam. Er is ook een beginnerstraining beschikbaar. Ga een fitnessuitdaging aan, eet gezond, word fit en val af met onze fitness-app!

VOOR WIE IS DEZE APP?
De FitCoach app is speciaal ontwikkeld voor mensen die om hun gezondheid geven en willen afvallen en in vorm willen komen, maar geen tijd hebben om naar de sportschool te gaan. Het is ook voor degenen die hun leven willen veranderen en meer aandacht willen besteden aan hun gezondheid. Ga de uitdaging aan, sluit je aan bij onze fitnesscommunity en verbeter je levensstijl.

FUNCTIES:
► Pre-workout routine en rekoefeningen
► Voortgangstracker, zodat u eenvoudig uw voortgang kunt volgen
► Yogastudio in je broekzak
► Dagelijkse maaltijdplanner & eetschema met calorieteller
► Slimme en aanpasbare trainingsplannen voor zowel mannen als vrouwen
► 30-daagse fitnessuitdagingen
► Begeleide oefeningen met een persoonlijke coach

Gezichtsspieren kunnen op dezelfde manier worden getraind en verstevigd als elke andere spier. Met het ouder worden verzwakken de spieren en worden slap, wat leidt tot het verschijnen van rimpels. Yoga kan die spieren ontspannen en de verzwakte versterken en versterken. Krijg een 30-dagen fitnessplan ontworpen door een professionele yoga-instructeur.

HIIT TRAININGEN
Trainingen voor mannen en vrouwen! Kies uw doelzone - buikspieren, benen, armen of volledige lichaamstrainingen. Er is geen apparatuur of sportschool nodig, gebruik gewoon je lichaamsgewicht om spieren op te bouwen.

GEMAKKELIJK TE VOLGEN RECEPTEN
Voeding is een directe bron van energie, en als er iets mis is met je voeding, dan ontbreekt het je vaak aan kracht en zin om te sporten. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan maaltijdplannen. Neem de controle over uw maaltijdschema! Gebruik onze gezonde recepten en voedingsaanbevelingen om af te vallen, fit te worden of zelfs aan te komen.

SNELLE & EFFECTIEVE YOGA
Kom op een andere manier in vorm! Onze yogalessen zijn gericht op het verbeteren van kracht, balans en flexibiliteit. Je hebt geen apparatuur, een sportschool of een P.T. Onze trainingsroutines zijn geschikt voor alle fitnessniveaus. Afvallen, vormgeven aan uw lichaam en uw bewegingsbereik vergroten.

STAP TELLER
Wandelen is een van de manieren om calorieën te verbranden, fit te worden en gewicht te verliezen. Stel uw dagelijkse stappendoelen in en gebruik onze stappenteller om uw gewichtsverliesproces te versterken of aan te vullen. Een stappenteller en calorieteller in één app!

Veelgestelde vragen: https://fitcoach.fit/faq-android.html
Privacybeleid: https://legal.fit-coach.io/page/privacy-policy
Gebruiksvoorwaarden: https://legal.fit-coach.io/page/terms-of-use

HOE BEGIN JE MET FITCOACH
Stel uw doelen: gewichtsverlies, spiergroei of actiever zijn
Selecteer de zone waar je aan wilt werken: buik, benen, armen, rug
Voer uw persoonlijke gegevens in zoals leeftijd, lengte, gewicht, fitnessniveau, enz.

HOE HET WERKT
Op basis van uw doelen en persoonlijke gegevens stelt ons slimme algoritme een persoonlijk trainingsplan voor – een combinatie van cardio-, kracht-, herstel- en LISS-oefeningen (wandelen, hardlopen, fietsen) waarmee u uw resultaten kunt maximaliseren. Het basisplan wordt voor 60 dagen gemaakt en weergegeven in uw kalender. Elke week wordt het trainingsplan bijgewerkt op basis van uw voortgang en feedback (waren de vorige trainingen bijvoorbeeld te gemakkelijk of te moeilijk voor u).
Bovendien heb je toegang tot een bibliotheek met meer dan 1.000 trainingen.
Meer informatie