Muziek met HiFi-kwaliteit zonder internet! Luister elke dag naar podcasts online!

Advertentie

Laatste Versie

Update
7 apr. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
10.000.000+

App APKs

Звук: HiFi-музыка, подкасты APP

Installeer geluid - kant-en-klare afspeellijsten voor uw stemming, persoonlijke aanbevelingen, hits en hitlijsten in één applicatie. Muziek downloaden was nog nooit zo toegankelijk. Ontspan, studeer, werk, mediteer en reis met passende muziek, vermakelijke of leerzame podcasts van de audioservice.

In de gratis applicatie:

• Meer dan 75 miljoen nummers en duizenden podcasts
Bezoek een parade van nummers en vermakelijke audio, unieke afspeellijsten en exclusieve podcasts voor elke stemming en situatie, alleen voor gebruikers van de Sound-audioservice.

• Virtuele assistenten en muziek zoeken
Herkenning van elk nummer dat in de buurt klinkt: vraag de virtuele assistenten van Salyut: "Wat speelt er nu?" - ze zullen een nummer of album vinden, muziek aanzetten op basis van hun stemming, vragen beantwoorden over artiesten of gewoon het gesprek voortzetten.

• Exclusieve podcasts
Podcasts in het Russisch en Engels zijn gratis online beschikbaar: de redactie stelt handmatig selecties samen over verschillende onderwerpen (kunst, geld, relaties, muziek, enz.).

• Nieuw audio-uitzendformaat
Golven waarin je de audiostream voor jezelf kunt aanpassen.

• Sectie voor kinderen
Muziekspeler: enorme catalogus met muziekselecties, audioverhalen, audioboeken, podcasts en educatieve activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, evenals sprookjes, concerten en live interactieven.

• Sportuitzendingen
Tientallen commentaaruitzendingen over verschillende sporten en belangrijke toernooien en kampioenschappen.

Sound is niet alleen een mobiele muziekspeler, maar ook een applicatie om je favoriete muziek te downloaden. Hier vind je nieuwe releases, populaire nummers en een hitparade, kant-en-klare selecties op genre, situatie of stemming, maar ook content voor kinderen: muziek, sprookjes en liedjes uit je favoriete tekenfilms.

Abonnement-app:

• Offline luisteren
Offline muziekspeler: de mogelijkheid om naar je favoriete nummers te luisteren zonder internet en podcasts zonder advertenties.

• Teksten met vertaling
Je kunt niet alleen meezingen met je favoriete artiesten in het Russisch, maar ook de simultane vertaling van het nummer in het Engels zien.

Toepassing voordelen:

• Up-to-date afspeellijsten en gepersonaliseerde aanbevelingen
Gepersonaliseerde afspeellijsten zodat u geen tijd verspilt aan het zoeken naar nieuwe nummers - slimme algoritmen doen het voor u.

• HiFi-geluidskwaliteit:
Download, luister en geniet van geluid van hoge kwaliteit.

• Muziek overzetten van andere audiodiensten
Zet je favoriete nummers van andere audiodiensten over en luister in HiFi-kwaliteit. Voeg muziek toe aan je persoonlijke verzameling, maak afspeellijsten en deel ze met vrienden op sociale netwerken.

• Gebruikers- en bedrijfsprofielen
Voor gebruikers zijn profielen een handige manier om hun favoriete muziek te delen, het nieuws en speciale aanbiedingen van hun favoriete merken te volgen, en offline audio te downloaden en te beluisteren zonder advertenties en zonder internet. Voor bedrijven is een profiel een kans om op een nieuwe manier over jezelf te vertellen.

Als je je abonnement wilt opzeggen, moet je dat zelf doen. Ga hiervoor naar het abonnementsgedeelte in het hoofdmenu van Google Play, selecteer de gewenste applicatie en schakel het abonnement uit. In overeenstemming met de servicevoorwaarden worden tegoeden voor een reeds betaald abonnement niet gerestitueerd.

Download Sound betekent dat je een muziekspeler op je telefoon installeert.

Muziekspeler Geluid is je favoriete muziek die je altijd en overal offline en zonder advertenties kunt downloaden en beluisteren. De applicatie is gratis te downloaden en beschikbaar in Rusland, Georgië en GOS-landen.

Servicevoorwaarden: zvuk.com/terms
Privacybeleid: zvuk.com/privacy-policy
U kunt per mail contact met ons opnemen: support@zvuk.com
Meer informatie