3D post-apocalyptische en sci-fi actie-RPG. Start een snel gevecht!

Advertentie

Laatste Versie

Update
7 apr. 2023
Categorie
Installaties
1.000.000+

App APKs

Punishing: Gray Raven GAME

Punishing: Grey Raven is een razendsnelle, ultrastijlvolle actie-RPG.

De mensheid is bijna uitgestorven. De aarde is veroverd door een robotleger - de Corrupted - verdraaid en vervormd door een biomechanisch virus dat bekend staat als The Punishing. De laatste overlevenden zijn in een baan om de aarde gevlucht, aan boord van het ruimtestation Babylonia. Na jaren van voorbereiding leidt de speciale eenheid Grijze Raaf de missie om hun verloren thuiswereld terug te winnen. Jij bent hun leider.

Als commandant van de Gray Raven-eenheid heb je de taak om de grootste cyborg-soldaten die de wereld heeft gekend samen te stellen en ze naar de strijd te leiden. Ontrafel de duistere waarheden achter het Punishing-virus, duw de corrupten terug en herover de aarde in deze stijlvolle actie-RPG.

Bliksemsnelle gevechtsactie

Dompel jezelf onder in stijlvolle, snelle gevechtsactie. Bestuur je squadronleden rechtstreeks in realtime 3D-gevechten, wissel tijdens het gevecht tussen je squadleden en beheers de speciale bewegingen van elk personage. Parry, ontwijk en speld vijanden vast met snelle combo's en verpletter vervolgens je vijanden met je sterkste technieken via een gebruiksvriendelijk match-3-vaardigheidssysteem.

EEN POST-APOCALYPTISCHE SCI-FI EPIC

Duik diep in een verwoeste wereld en ontdek de waarheden achter deze duistere cyberpunk-setting. Met tientallen hoofdstukken met verhalen in visuele romanstijl, is dit een sombere mooie wereld met veel wonderen om te aanschouwen. De durf kan zelfs verborgen hoofdstukken ontgrendelen, waardoor je het verhaal vanuit een veel donkerder perspectief kunt ervaren.

ONTDEK EEN GERUNEERDE WERELD

Verken een breed scala aan verbluffende omgevingen, van verlaten stadsstraten tot woestijnoorlogsgebieden, torenhoge megastructuren en abstracte virtuele rijken. Neem de strijd tegen de Corrupted mee naar harde polaire slagvelden en zelfs voorbij de zwaartekracht van de aarde in een voortdurend groeiend filmisch verhaal.

PRACHTIGE POST-MENSELIJKE STIJL

Alleen vlees en bloed zijn niet genoeg om de Punishing te bestrijden, dus de soldaten zijn iets meer geworden. Bekend als Constructen, zijn het menselijke geesten ingekapseld in krachtige mechanische lichamen. Rekruteer tientallen van deze levende wapens om te strijden tegen honderden soorten vijanden, allemaal rijk gedetailleerd en geanimeerd in volledig 3D.

EEN CONTROLE AANVAL

Dans over het slagveld in een symfonie van vernietiging, begeleid door de pulserende beats van de verbluffende soundtrack. Van ambient, atmosferische tracks tot beukende drum & bass, Punishing: Grey Raven is evenzeer een lust voor het oog als voor de oren.

BOUW EEN HUIS BUITEN HET SLAGVELD

Verlost van wreedheid, laat de superschattige personages en warme slaapzalen je druk naadloos verlichten. Versier elke slaapzaal met een diverse stijl van thema's. Dompel jezelf onder in de vrede waar je voor vecht.

--- NEEM CONTACT OP ---
Neem dan gerust contact met ons op via een van onderstaande:
Officiële site: https://pgr.kurogame.net
Facebook: https://www.facebook.com/PGR.Global
Twitter: https://twitter.com/PGR_GLOBAL
YouTube: https://www.youtube.com/c/PunishingGrayRaven
Discord: https://discord.gg/pgr
Meer informatie