Voeg bowmasters samen om de pijl en boog oorlog te winnen! Speel het leuke boogschietspel!

Advertentie

Laatste Versie

Versie
Update
7 apr. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
10.000.000+

App APKs

Merge Archers: Bow and Arrow GAME

Ben je klaar om voor je koning te vechten? Kerf je pijlen en sluit je aan bij de oorlog van pijl en boog! Voeg bowmasters samen en creëer het sterkste stickman-boogschietteam om het kasteel te verdedigen. Speel een van de coolste pijlspellen, word de grootste stickman-boogschutterheld en win de oorlog met pijl en boog!

In dit turn-based 3D-boogschietspel is het je doel om het vijandelijke leger te verslaan en hun kasteel te veroveren! Tik op het scherm om je stickman-boogschutters opdracht te geven om op de tegenstanders te richten en te schieten! Gebruik elke beurt verstandig en probeer niet te missen, tenzij je deze pijl en boog oorlog wilt verliezen.

Er staat een toren van boogschutters tot uw beschikking. Voeg identieke stickman-boogschutters samen om ze te upgraden! Hoe meer geavanceerde boogschutterhelden je rekruteert, hoe sneller je je vijanden kunt verslaan.

Laat het pijlenfeest maar beginnen! Gebruik bogen, kanonnen en andere wapens om de boogschietstrijd te winnen. Dit is een van de beste pijl-en-boogspellen, waarbij je strategische vaardigheden je kunnen helpen vijandige stickman-boogschutters te verslaan, zelfs als ze in aantal groter zijn dan je eigen team!

Waarom je dol zult zijn op dit 3D-boogschietspel:

- Unieke boogschietmechanica
- Spannende samenvoeggameplay
- Uitdagende niveaus
- Veel boogmeesters om te verslaan
- Prachtige 3D-graphics

Waar wacht je op? Voeg je boogschutters samen, vecht tegen boogmeesters en verover vijandelijke kastelen! Word de beste samenvoegmeester en vernietig legers van boogschutters in één keer. Speel gratis een van de beste pijl-en-boogspellen!
Meer informatie