De nieuwe limited edition zwart goud Sunshine Eternal‧ Atum komt eraan!

Advertentie

Laatste Versie

Update
7 apr. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
10.000.000+

App APKs

神魔之塔 GAME

Opgevoed door Seth, Shu, Ra en Tefnut, zal "Sunshine Eternal - Atum" wiens naam "avondzon" betekent neerdalen op het land van goden en demonen om 12:00 uur op 3 april (ma)! "Eternal Sun - Atum" is een uiterst zeldzaam gelimiteerd personage met 7 sterren. Summoners kunnen kaarten trekken met de Sorcerer's Stone in de "Twilight Drive"-kaartendoos tijdens de beperkte evenementperiode, en er is een kans om "Eternal Sun - Atum" te krijgen "Mu" voor eigen gebruik.

Summoners kunnen 10 "Twilight Driving Summon Tickets" krijgen wanneer ze voor de eerste keer inloggen tijdens het "Twilight Driving"-evenement. Gelukkige summoners kunnen mogelijk "Blazing Sun - Atum" tekenen!

In de toren van goden en demonen ben jij onze hoop, de oproeper die gelooft dat hij veranderingen teweeg kan brengen in deze chaotische wereld. Summoners kunnen de proef doorlopen van het elimineren van specifieke runestones, de beloningen gebruiken om het level te wissen om opgeroepen beesten met mythologische achtergronden te verzamelen en meer dan duizend niveaus van verschillende moeilijkheidsgraden uitdagen.

Tower of Gods and Demons is gratis om te spelen! Summoners kunnen magische stenen in het spel kopen om zeldzame of speciaal opgeroepen beestzegelkaarten te verzamelen, uithoudingsvermogen te herstellen, de capaciteit van de rugzak te vergroten en meer.

Sluit je aan bij het slagveld en maak een einde aan deze eindeloze oorlog!

Officiële Facebook-fangroep: http://www.fb.com/tos.zh
Officiële Instagram: http://instagram.com/tos_zh

- De inhoud van dit spel omvat gewelddadige plots en sommige personages dragen kleding die de borst en billen benadrukt. Volgens de classificatiebeheermethode voor spelsoftware van de Republiek China is het geclassificeerd als aanvullend niveau 12.
- Let op de speeltijd en vermijd verslaving.
- Voor sommige inhoud van dit spel is extra betaling vereist.
Meer informatie