Survival Shooter van 10 minuten!

Advertentie

Laatste Versie

Update
22 mrt. 2023
Ontwikkelaar
Categorie
Google Play ID
Installaties
1.000.000.000+

App APKs

Garena Free Fire GAME

Free Fire, het wereldberoemde survival-schietspel dat beschikbaar is op mobiel. Elke game van 10 minuten plaatst je op een afgelegen eiland waar je het opneemt tegen 49 andere spelers, allemaal op zoek naar overleving. Spelers kiezen vrij hun startpunt met hun parachute en streven ernaar om zo lang mogelijk in de veilige zone te blijven. Bestuur voertuigen om de enorme kaart te verkennen, verstop je in het wild of word onzichtbaar door onder gras of kloven te kruipen. Hinderlaag, watersnip, overleven, er is maar één doel: overleven en de plicht beantwoorden.

Gratis vuur, vecht in stijl!

[Survival shooter in zijn oorspronkelijke vorm]
Zoek naar wapens, blijf in de speelzone, plunder je vijanden en word de last man standing. Ga onderweg voor legendarische airdrops terwijl je luchtaanvallen vermijdt om dat kleine voordeel ten opzichte van andere spelers te krijgen.

[10 minuten, 50 spelers, epische overlevings-goedheid wacht]
Snelle en lichte gameplay - Binnen 10 minuten verschijnt er een nieuwe overlevende. Wil je verder gaan dan je plicht en degene zijn onder de stralende lite?

[4-man squad, met in-game voicechat]
Creëer squadrons van maximaal 4 spelers en communiceer vanaf het allereerste moment met je squadron. Beantwoord de plicht en leid je vrienden naar de overwinning en wees het laatste team dat aan de top staat.

[Clash-selectie]
De snelle 4v4-spelmodus is nu 24/7 geopend! Beheer je economie, koop wapens en versla de vijandelijke ploeg!

[Realistische en vloeiende graphics]
Gebruiksvriendelijke bedieningselementen en vloeiende graphics beloven de optimale overlevingservaring die je op mobiel vindt om je te helpen je naam te vereeuwigen tussen de legendes.

[Neem contact met ons op]
Klantenservice: https://ffsupport.garena.com/hc/en-us
Meer informatie