PVP, BR, Shooter, Schieten, Zombies, Meerdere spelers, Teams, Plezier, FPS, Wapensmid, BP

Advertentie

Laatste Versie

Update
27 mrt. 2023
Categorie
Installaties
100.000.000+

App APKs

Call of Duty GAME

"De CALL OF DUTY® die je nu kent en waar je van houdt op je mobiele apparaat. Met multiplayer (MP) modi zoals Team Deathmatch, Domination en Kill-Confirmed op iconische kaarten zoals Shipment, Raid en Standoff, evenals 100 spelers Battle Royale (BR), CALL OF DUTY®: MOBILE heeft het allemaal!Speel Multiplayer (MP) en Battle Royale (BR)!

DOWNLOAD VANDAAG GRATIS

CALL OF DUTY®: MOBILE biedt HD-gaming van consolekwaliteit op je telefoon met aanpasbare en intuïtieve bediening, spraak- en tekstchat met je vrienden en spannende 3D-graphics en -geluid. Ervaar deze iconische franchise, nu op je telefoon, zodat je onderweg kunt spelen. Speel deze FPS overal.

NIEUWE SEIZOENSINHOUD MAANDELIJKS BIJGEWERKT

CALL OF DUTY®: MOBILE brengt elk seizoen nieuwe content uit met nieuwe spelmodi, kaarten, thema-evenementen en beloningen, zodat het nooit oud wordt. Elk seizoen breidt het verhaal in het CALL OF DUTY®-universum uit en brengt nieuwe ontgrendelbare content waar iedereen van kan genieten. Fans zullen veel elementen uit Call of Duty®: Black Ops en Call of Duty®: Modern Warfare® herkennen naast totaal unieke elementen uit CALL OF DUTY®: MOBILE. Stort je vandaag nog in de strijd!

PAS UW UNIEKE BELASTING AAN!

Terwijl je CALL OF DUTY®: MOBILE speelt, ontgrendel en verdien je tientallen iconische operators, wapens, outfits, scorestreaks en nieuwe uitrustingen die kunnen worden gebruikt om je uitrustingen aan te passen, zodat je op jouw manier kunt spelen. Schiet je een weg naar de overwinning!

COMPETITIEF EN SOCIAAL SPEL

Verzamel je vrienden en test je moed in competitieve gerangschikte modus of verscherp je doel in sociaal spel. Word lid van een clan voor een gemeenschapsgevoel en verdien unieke beloningen voor deelname aan clanoorlogen. Het is leuk om met anderen te fotograferen!

DOWNLOAD OPTIES OM DE APP-GROOTTE TE VERMINDEREN

Download en speel CALL OF DUTY®: MOBILE zonder de barrière van opslagruimte. Als onderdeel van een poging om CALL OF DUTY®: MOBILE toegankelijker te maken, is de oorspronkelijke app-downloadgrootte verkleind en kunnen spelers met extra opties kiezen wat er wordt gedownload om de volledige game te ervaren; zoals HD-bronnen, kaarten, wapens en operators.

Hebben wat nodig is om te concurreren met de besten? Download CALL OF DUTY®: MOBIEL nu!
_________________________________________________________________________
OPMERKING: we verwelkomen alle feedback tijdens je ervaring om het spel te verbeteren. Om feedback te geven, ga je in de game naar > Instellingen > Feedback > Neem contact met ons op.

Schrijf je in voor updates! ---> profile.callofduty.com/cod/registerMobileGame
_________________________________________________________________________
Opmerking: je hebt een internetverbinding nodig om dit spel te spelen.

Let op: deze app bevat sociale functies waarmee je verbinding kunt maken en met vrienden kunt spelen en pushmeldingen om je te informeren wanneer spannende evenementen of nieuwe inhoud in de game plaatsvinden. U kunt ervoor kiezen om deze functies al dan niet te gebruiken.

© 2021 Activision Publishing, Inc. ACTIVISION en CALL OF DUTY zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Alle andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Door deze app te downloaden, installeren of gebruiken, gaat u akkoord met het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Activision, die van tijd tot tijd door Activision kunnen worden bijgewerkt. Ga naar http://www.activision.com/privacy/en/privacy.html om het privacybeleid van Activision te bekijken en https://www.activision.com/legal/terms-of-use om de gebruiksvoorwaarden van Activision te bekijken.
Meer informatie