ArgoVPN ile IP adresinizi değiştirme

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
21 Oca 2023
Geliştirici
Kategori
Yükleme sayısı
5.000.000+

App APKs

ArgoVPN APP

***
لطفا برای اینکه یاد بگیرید چطوری از امکان فالکن, پل ve حالت عمومی در اپ استفاده کنید. به این آدرس مراجعه کنید:
https://s3.amazonaws.com/argovpn/argovpn-network/index.html
***
سوالات متدوال:
https://argovpn.com/faq/
***

ArgoVPN, Falcon ve Bridges gibi birkaç temel özelliğe sahiptir. Falcon ile ArgoVPN'de kullanılmak üzere kendi alan adınızı kaydedebilir ve ekleyebilirsiniz.
Bazı halka açık olmayan adresler aracılığıyla ArgoVPN sunucusuna bağlanabileceğiniz “ArgoVPN Köprüsü” adlı başka bir özellik daha vardır.

Filtershekanha ekibi, ArgoVPN'e genellikle yalnızca ticari VPN'lerde bulunan farklı özellikler ekledi. Örneğin, ArgoVPN, belirli web sitelerini engellemenize izin veren yerleşik bir güvenlik duvarına sahiptir, bu nedenle, ArgoVPN sunucularına bağlı olduğunuz sürece bu adresler engellenmiş olarak kalacaktır. ArgoVPN ayrıca kullanıcıların "Cloudflare Family" ve Cloudflare Malware kullanmalarına izin verir, böylece "ArgoVPN Güvenlik Duvarı" ve "Cloudflare Family" avantajlarından aynı anda yararlanabilirsiniz.

ArgoVPN ayrıca belirli URL'leri hariç tutabilir. Örneğin, engellenmeyen indirme sitelerini "istisnalar" listesinden çıkarabilirsiniz. Bu özellik, internete ArgoVPN üzerinden bağlandığınızda, belirtilen web sitesinin trafiğinin ArgoVPN'in tüneli üzerinden geçmemesini sağlar.

DNS sunucusu, DNS sızıntısı önleme, Kill-Switch (HALA BETA AŞAMASINDA), ArgoVPN tünelindeki belirli uygulamalar hariç, ArgoVPN'de sağlanan diğer özelliklerdir. Kullanıcıların geri bildirimlerine göre gelecekte ArgoVPN'e daha fazla özellik ekleyeceğiz.

Ancak ArgoVPN'in en önemli özelliği, güvenliği ve kullanıcının gizliliğine saygı duymasıdır. ArgoVPN'e bağlandıktan sonra bağlantınız AES-GCM-128 VEYA ChaCha20-Poly1305 şifreleri kullanılarak şifrelenir. Şifre seçimi, akıllı telefonunuzun işlemci mimarisine göre otomatik olarak yapılır, böylece çevrimiçi hizmetlere erişim için mümkün olan en yüksek İnternet hızı size sağlanır. Her bağlantıdan sonra, bağlantınızın şifreleme anahtarı rastgele oluşturulur (son bağlantınızdan farklıdır). Bu, Argo Authenticator adlı özel protokolümüz kullanılarak yapılır.

Bu protokol, uç nokta sunucu kimlik doğrulaması ve istemci ile sunucu arasında güvenli ve hızlı şifreleme anahtarı değişimi amacıyla Filtershekanha ekibi tarafından tasarlanmıştır.

ArgoVPN, Cure53 tarafından ilk olarak Şubat 2020'de ve ardından Nisan 2020'de olmak üzere iki yinelemede incelendi. Cure53 tarafından yürütülen incelemeler ve denetimler, özellikle yazılımın güvenlik ve gizlilik yönlerini hedef aldı.

Herhangi bir sorunuz ve öneriniz varsa, contact@argovpn.com adresinden veya Twitter'da @Filtershekanha , @ArgoVPN aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Devamı