Fotoğrafınızı ACG'ye çevirin

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
28 Mar 2023
Google Play ID
Yükleme sayısı
10.000.000+

App APKs

FacePlay APP

FacePlay - AI sanat üreteci, tek bir tıklama sizi iki boyutlu anime dünyasının rüyasına götürür!
AI teknolojisi, saniyeler içinde hızla dijital sanat eserleri üretecek. FacePlay, saf karışık, seksi kedi, siberpunk, sporcu çocuk stili ve bunun gibi aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli sanat stillerinin yanı sıra şeytan, anime, romantik çift vb. gibi çeşitli çizgi film stilleri sunar. ACG dünyasında bir turun keyfini çıkarmanız için!

「Anime hayvanları」
Evcil hayvanınızı anime dünyasına götürmek ister misiniz? FacePlay'de evcil hayvanınız bir çizgi roman karakteri veya insan olabilir. Gelin ve evcil hayvanınızla bir çizgi film resmi yapın!

「Anime Oyunu」
İster anime, spor, saf, seksi kedi, siberpunk veya nazik, iblis tarzı olsun, sadece bir fotoğraf yükleyin, AI kendi çizgi film fotoğrafınızı çizmenize yardımcı olur.

「Anime çift」
Sadece kendi portreleriniz veya evcil hayvanlarınızın resimleri değil, aynı zamanda partneriniz veya arkadaşınızla çift çizgi roman SE kullanarak güzel bir anime fotoğrafı elde edebilir ve bunu avatarınız veya telefonunuzun duvar kağıdı olarak kullanabilirsiniz.

FacePlay-AI, metaverse'de birinizi görmek için yüz değiştirildi!
3000'den fazla kostüm videosu şablonu, farklı karakterleri oynamanıza ve harika bir yaşam sürmenize olanak tanır. Paralel dünyada kendinizle tanışmak için FacePlay'de! Düğün şablonları, kar manzaraları, 56 etnik egzotik gelenek, antik Han kıyafetleri, Çin cheongsam'ı, çiçek korkusu ve ruhu, romantik çiçek denizi...... Hangisini seviyorsanız, tek sekmeyle yüz değiştiren bir video yapabilirsiniz. Eşiniz veya arkadaşınızla çift şablon da kullanabilirsiniz.

【Çift fotoğrafı】
Çin veya Batı düğün HD videosu oluşturmak için bir sekme, idolünüzün fotoğraflarından yalnızca biri ile sizi ve idolünüzü gösteren bir düğün videosu yapmak kolaydır.

【Çince Hanfu】
Güzel Çinli Hanfu sizi eski zamanlara götürecek ve eski kostümlerin hayalini kuracak. Antik güzelliğin romantizmini de hissedebilirsiniz.

Hizmet şartları: https://static-ai.s3.amazonaws.com/FacePlay/TermsOfService.html
Gizlilik Politikası: https://static-ai.s3.amazonaws.com/FacePlay/PrivacyPolicy.html

Uygulamanın gelecek sürümlerinde görmek istediğiniz herhangi bir özellik var mı? FacePlay'de "Ayarlar" - "geri bildirim"e tıklayarak bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Devamı