Kızlar sihirli dünyada bir peri prensesi ve deniz kızı olarak ev oyunu oynuyormuş gibi yapar

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
6 Nis 2023
Geliştirici
Kategori
Yükleme sayısı
100+

Papo Town Fairy Princess GAME

Fairy Princess, Papo World tarafından sunulan yeni bir harikalar diyarı temalı oyun evi oyunudur. Bu rol yapma oyunu size benzersiz bir etkileşimli deneyim sunuyor! Kural yok, daha eğlenceli!
Purple Pink the Bunny arkadaşlarıyla birlikte perilerin, deniz kızlarının, cücelerin, trollerin, ejderhaların ve diğer büyülü yaratıkların var olduğu harika bir sihir dünyasında yaşıyor. Birçok mucizevi büyüteci var. Bu büyüteçlerle değerli taşlar, sihirli değnekler, peri yumurtaları, hazine kutularının anahtarları ve büyülü canavarlarınızı evcilleştirmek için çok sayıda çok kullanışlı araç gibi aksesuarlar keşfedebilirsiniz.
Karlı Dağ, Ejderha Adası, Avcı Dükkanı, Peri Masalı Şatosu, Sihirli Sokak ve gidilecek 10 yer gibi bu mistik sahnelere Mor Pembe ile seyahat edin! Tonlarca harika büyülü sahneyi keşfedin ve çeşitli fantastik yaratıklarla tanışın! Peri harikalar diyarı gibi yerlerde güzel periler bulun ve onlarla oynayın! Hatta peri yumurtalarını yumurtadan çıkarabilir ve küçük ruhlar elde edebilirsiniz! Kristal Madeni Mağarasında değerli kristalleri kazın ve onları güzel sanat eserlerine dönüştürün. Özel pamuklar arayın ve onlardan muhteşem peri elbiseleri yapın! Dragon Island'da lezzetli yemekler pişirin ve özel misafirlerinize servis yapın. Denizkızı Plajı'nda deniz kızlarıyla bir müzik partisi düzenleyin.
Aynı zamanda, pek çok harika yeni karakterle birleşeceksiniz! Papo Town: Fairy Princess'te macera ve keşif yolculuğunuza başlayın ve kendi fantezi hikayenizi yaratın!
【Özellikler】
 Keşif, Yaratıcılık ve Hayal Gücü
 Yüzlerce etkileşimli öğe ve aksesuar!
 100'den fazla havalı yeni karakter
 Bir sürü güzel elbise ve aksesuar.
 Sürprizleri arayın ve gizli hileleri keşfedin!
 Kural yok, daha eğlenceli!
 Çoklu dokunma desteklenir. Arkadaşlarınla ​​oyna!
 Wi-Fi gerekmez. Her yerde oynanabilir!

Papo Town Fairy Princess'in bu sürümünü indirmek ücretsizdir. Uygulama içi satın alma yoluyla daha fazla odanın kilidini açın. Satın alma işlemini tamamladıktan sonra, kalıcı olarak kilidi açılacak ve hesabınıza bağlanacaktır.
Satın alma ve oynama sırasında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle contact@papoworld.com adresinden iletişime geçmekten çekinmeyin.

【bize Ulaşın】
Posta kutusu: contact@papoworld.com
web sitesi: www.papoworld.com
Yüz kitabı: https://www.facebook.com/PapoWorld/

【Gizlilik Politikası】
Çocukların sağlığına ve mahremiyetine saygı duyuyor ve değer veriyoruz, daha fazlasını http://m.3girlgames.com/app-privacy.html adresinde bulabilirsiniz.
Devamı