Çevrimdışı futbol oyunund futbol maçını kazan için tekme at, ateş edin v takım ç

Reklam

En Son Sürüm

Sürüm
Güncelleme
7 Nis 2023
Geliştirici
Kategori
Google Play ID
Yükleme sayısı
500.000+

App APKs

Street Soccer : Futsal Game GAME

Sokak futbolu oynayabileceğiniz yeni atari tarzı 2022 çevrimdışı futbol oyununun heyecanını yaşayın. Eğer bir futbol hayranıysanız, bu ücretsiz çevrimdışı oyun sadece dövüş becerilerinizi sergilemeniz ve sokak futbolu futsal oyunlarının ligini fethetmeniz içindir.

Maçı kazanmak için nişan alacağınız, tekme atacağınız ve gol atacağınız yeni 3D grafik çevrimdışı oyun macerasını yaşayın. Peki, aksiyon mücadelesine hazır mısın?

Rakipsiz olmak ve her seviyede çevrimdışı oyun oynamak için savaşa hazır sokak futbolcularından oluşan seçkin bir takım oluşturun.

Sokak futbolunun yıldızı olun:
Size bir takım maçında olağanüstü becerilerinizi kanıtlama şansı veren destansı çevrimdışı futbol oyununu keşfedin. Sokak futbolu savaşını kazanmak ve zaferi talep etmek için takımınızla sıkı bir şekilde savaşın.

Efsaneler takımına katılın:
Futbol takımınız için bir gol atmak ve şampiyonluğu kazanmak için futbolu tekmeleyin. Hedefe doğru hedef alın ve çeşitli zorlukları tamamlamak ve düşman takımı yenmek için farklı stratejiler ve taktikler kullanarak her futbol saldırısını atlatın.

Futbolcunuzu tanımlayın:
Efsaneler arasında yer almak, futbolcuyu kişiselleştirmek, bir kariyer inşa etmek ve birinci sınıf bir sokak futbolu futsal yıldızına dönüşmek için bir turnuvada farklı zorluklarla yüzleşin. Sokak futbolu, daha şaşırtıcı bir deneyim için size gerçekçi 3D oyun sağlayacaktır. Öyleyse, bazı golleri atmaya ve sokak futbolu kariyerinize başlamaya hazır olun.

Bu 2022 sokak futbolu oyunu sizin için ne getirdi?
• Muhteşem 3D grafikler ve ses efektleri
• Basit ve kolay oyun
• Bir gol at ve para kazan
• Farklı seviyeleri tamamlamak için eşleştirin
• Hedefe nişan alın, tekme atın ve şut atın
Devamı